Home
Despre organizaţie
Activităţi
Ştiri
Presă
Contacte
www.respi.org

Bine aţi venit.                                         
Respiraţia a Doua Moldova
.

Despre organizaţie

DESPRE ORGANIZATIE

Asociatia Nationala Gerontologica “Respiratia a doua pentru Moldova” si-a inceput activitatea in cadrul programului de gerontologie si geriatrie pentru tarile din Europa de Sud-Est al Institutului Societatii Deschise (Open Society Institute), New York. Pe data de 30 septembrie 1998 la Balti, chiar in ajunul Zilei Internationale a oamenilor in etate a fost deschis primul centru gerontologic interdisciplinar pentru reabilitare sociala si medicala. La inceput a fost inregistrata organizatia municipala “Respiratia a doua pentru Nordul Moldovei” (aprilie, 1998), iar mai apoi, in iulie 1999, a fost oficial inregistrata de catre Ministerul Justitiei din RM Asociatia Nationala Gerontologica “Respiratia a doua pentru Moldova”.

Asociatia publica nationala activeaza in diferite directii, lucrind, in special, cu oamenii in etate (programe Centre de zi, servicii de asistenta la domiciliu) si implicarea lor in viata sociala bazata pe principii de voluntariat, familiarizindu-i cu principiile de ingrijire a oamenilor in etate, de asemenea, se organizeaza programe training pentru profesionisti si batrini.

Membrii Asociatiei, partenerii sai nationali de stat sau non-guvernamentale atat ca si partenerii internationali si colaboratori permanenti sunt inalt calificati experti nationali, europeeni si internationali.
 

Home
Despre organizaţie
Activităţi
Ştiri
Presă
Contacte

Uniunea Europeana

Respiratia a Doua Moldova

Acest website a fost creat cu suportul financiar al Comisiei
Europeane. Continutul acestei website este responsabilitatea HelpAge International si "Respiratia a doua" si nu neaparat
reflecta opinia Uniunii Europene.

© 2007 Toate drepturile sunt rezervate - Respiraţia a Doua